Compara llistats

Vols vendre el teu pis?

T’ensenyem com ho has de fer.

Si has decidit llegir això, haurem de suposar que t’interessa vendre la teva propietat. Ràpid i al millor preu, no?

En un post d’aquest web explicàvem quins errors són els més comuns a l’hora de vendre una propietat.
Si no ho has llegit, t’aconsellem fer-ho abans de continuar llegint aquí.
Ja ho has llegit?, doncs bé, ara t’explicarem el que podem fer per tu.

Quan un particular decideix trucar o anar a una agència immobiliària a portar la seva propietat per vendre o llogar, ho fa pensant en diversos factors:
L’opinió que té d’una determinada agència o per què li han recomanat, la proximitat a la finca, etc.
Però realment estàs disposat a posar la teva propietat en mans de gent que no et tractaran ni a tu ni a la teva propietat com es mereix? De veritat? Molt bé, tu mateix.

Comercialitzar una propietat és molt més que penjar un cartell al balcó o penjar-la a internet. Per fer això, no et cal una agència, segurament el teu cunyat en sap molt més que tu i millor que segueixis els seus consells. I compra loteria. Et farà falta…

Si realment vols vendre la teva propietat, ho has de fer de la millor forma. Igual que vas fer quan la vas comprar. Amb totes les garanties. O és que la vas comprar a un amic del teu cunyat i era una ganga?

Lògicament abans de res, has de fixar un preu. Qui el posa? Tu o el professional? Si tu tens molt clar el preu que vols demanar, i segurament no tens pressa, no segueixis llegint. No et podem ajudar… Deixa’t aconsellar pel teu cunyat.

Però si al contrari, vols vendre el teu pis o casa a un preu de mercat i en un temps correcte, benvingut.
Per començar, has de demanar a l’agència com serà el plan de màrqueting que utilitzarà, amb quins objectius i exposar-te els terminis d’acompliment de cadascun. El teu agent ha d’explicar-te quins mètodes objectius farà servir per valorar la teva propietat i com, entre tots dos, trobareu el preu de venda o lloguer correcte. A continuació, l’Agent Immobiliari ha de visitar el teu immoble i prendre nota de tots els pros i contres. Un cop fet això, et reuniràs amb ell, fareu un cafè, i t’explicarà el que en pensa, quin preu és el correcte i com pensa vendre el teu pis. Especialment, et detallarà tots els altres agents de la zona amb qui compartirà la  propietat. Aquest punt és bàsic. Quan contracteu un agent, assegureu-vos que treballi en col·laboració amb els millors de la zona. Després, et plantejarà un calendari d’actuacions i  com ja haurà identificat com és el possible comprador o llogater, t’explicarà quin pressupost destinarà a vendre la teva casa.

Sí, un pressupost, has sentit bé. Perquè vendre un immoble posant un cartell al balcó, ja ho sap fer el teu cunyat, recordes?

Un agent involucrat en la venda del teu immoble, destinarà bastants DELS SEUS diners en aconseguir la venda de LA TEVA propietat. És la nostra feina, la dels professionals.

O sigui, si vols que t’expliquem què farem per vendre el teu pis, amb documentació i dades reals, vine a veure’ns i farem un cafè. I porta al teu cunyat també, potser li interessarà el que veurà.

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!