Compara llistats

Vallpineda una urbanització creada al voltant dels anys 60, a cavall entre Sitges i Sant Pere de Ribes, i és un d’aquells llocs que enamoren a qui ho coneixen.

La urbanització va néixer, fruit de la compra de diverses terres als pagesos de Sitges i Ribes, (Corral d’En Roig, Coma d’En Segarra, Fondo d’En Jacas, etc) per part d’un empresari de Barcelona que va veure l’enorme potencial que tenia el lloc. Al cap de poc temps de comprar els terrenys, es va descobrir un pou d’aigua amb un cabal de més de 100.000 litres/hora que és el que actualment abasteix el lloc.


El projecte inicial es va anar ampliant, amb la compra de més terrenys del vessant sitgetà, coneguda com El Fondat, que posteriorment es va convertir en la millor zona de Vallpineda, per les seves immillorables vistes sobre Sitges i el mar, com per la facilitat del seu accés.

Des del seu inici, la Urbanització Vallpineda va disposar d’un Restaurant amb una preciosa piscina i una gran zona de jocs infantil oberta al públic on molts infants de Sitges hi passaven les tardes d’estiu jugant als indis en una rèplica d’un fort, en fusta que s’hi va construir.

Amb el pas dels anys, es va crear la Cooperativa de Consums de Vallpineda, entitat formada pels propietaris de la zona i que actualment s’encarrega de la gestió tant del subministrament de l’aigua potable, com de la seguretat, neteja viària i la recollida d’escombraries.

Actualment el Club Esportiu Vallpineda situat al centre de la urbanització, amb 6 pistes de tenis, 4 de pàdel, gimnàs, piscina amb zona de gespa per prendre el sol.
El Club segueix disposant del restaurant i hi ha un supermercat a 100 metres de l´edifici.

Pel fet de ser propietari d’un pis a la Urbanització, s’és soci del Club Esportiu Vallpineda.

Si us ha agradat Vallpineda, no dubteu en consultar-nos per rebre més informació sobre les nostres ofertes!

Vista aèria. Font: Cooperativa Vallpineda
Vista aèria. Font: Cooperativa Vallpineda
Els inicis. Font: Cooperativa Vallpineda
Els inicis. Font: Cooperativa Vallpineda

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!