Compara llistats

OBRA NOVA pisos i àtics a Ribes

a partir de 135000

Llistat de preus

ENTITAT Tipus Preu Dormitoris Banys Superfície Disponible

PISOS DE 3 DORMITORIS

Baixos 180.000€ / € 3 1 59 m² Abril 2023

ÀTICS DÚPLEX

DÙPLEX 255.000€ / € 2 O 3 1 O 2 0 abril 2023

Descripció

PISOS DES DE 135.000€ (més impostos)
PLACES DE GARATGE I TRASTERS OPCIONALS
L’edifici compta amb un total de 18 habitatges, de 1,2, 3 i 4 dormitoris, i una planta d’aparcament subterrani amb 18 places i 10 trasters. de Sant Pere de Ribes (molt proper a Sitges i al Parc Natural del Garraf). Està localitzada en un carrer tranquil, a escassos metres de col·legis i instituts, del pavelló i de la nova pista poliesportiva de la localitat.

Els habitatges es divideixen en 4 tipus:

Habitatge de 1 habitació tipus apartament/loft: consta de saló-menjador i cuina americana integrada, un bany complet i un dormitori amb una superfície aproximada de 40-50 m2.

Habitatge de 2 habitacions: consta de saló-menjador, cuina independent i en alguns casos americana integrada al saló, dos banys complets i dos dormitoris amb una superfície aproximada de prop de 60m2.

Habitatge de 3 habitacions: consta de saló-menjador, cuina independent i en alguns casos americana integrada al saló, dos banys complets i tres dormitoris amb una superfície aproximada d’uns 70 m2.

Dúplex de 3 i 4 habitacions: aquest tipus d’habitatge se situa a la planta segona i planta sota coberta. Disposa de saló-menjador i cuina independent, safareig, compostes per dos dormitoris i bany a la planta baixa, i un o dos dormitoris, bany i dues terrasses la seva planta superior. La seva superfície és d’uns 110 m2.

Baixos i àtics amb terrasses.

Tots els habitatges disposen de ventilació a totes les plantes, atès que l’edifici s’ha projectat perquè els habitatges se situïn cap a l’exterior de la façana o cap a l’ampli pati de llum posterior. El projecte garanteix l’accessibilitat a l’edifici de les persones amb mobilitat reduïda o qualsevol altra limitació, en compliment de la normativa vigent.

Les cuines aniran pavimentades amb rajoles de gres porcellànic, es lliuren moblades, amb un disseny actual de mobles alts i baixos de color blanc. Els frontals i el tauler de treball estaran acabats a SILESTONE, fosc o en el color que el client esculli entre els de la gamma oferta pel fabricant (se li mostraran per a la seva elecció).

Les cuines inclouen

– Placa d’inducció
– Forn microones
– Campana extractora
– Aigüera amb aixetes monocomandament

Tot de la marca Bosch.

L’aparcament subterrani compta amb un total de 18 places, i des d’aquest, el vianant pot accedir directament a casa mitjançant un ascensor, adaptat a totes les normatives de mobilitat. També pot sortir a l’exterior de l’edifici mitjançant escala d’ús comú.

Cal destacar la utilització del sistema d’aerotèrmia, un sistema que permet obtenir energia emmagatzemada en forma de calor de l’aire que ens envolta per cobrir la demanda de calefacció, aigua calenta sanitària i refrigeració de l’edifici. Aquest sistema comporta un estalvi d’energia important i una gran eficiència de tot el conjunt. A més, exonera la necessitat de la instal·lació de plaques solars i el corresponent manteniment.

L’habitatge disposa d’un circuit d’aigua calenta sanitària (ACS) per alimentar lavabos, dutxes i cuines. A través del sistema d’aerotèrmia descrit anteriorment, la producció d’ACS es realitza mitjançant la unitat exterior i l’hydrobox (on s’emmagatzema l’aigua calenta), de manera que s’ofereix una màxima eficiència energètica alhora que es faciliten les tasques d’ús i manteniment.

L’ascensor de l’edifici, amb accés des de l’aparcament a totes les plantes de l’edifici, (9 parades) tindrà capacitat per a 6 persones (450 kg de càrrega nominal).

Detalls

 • Icon
  Referència
  02024
 • Icon
  1, 2, 3 o 4
  Dormitori
 • Icon
  1 o 2
  Bany
 • Icon
  Superfície
  0 m²
 • Icon
  opcional
  Garatge

Ubicació

 • Ubicació Ribes Centre
 • Ciutat: Sant Pere de Ribes
 • Província Barcelona
 • Codi postal: 08810 Ribes
 • Sector: Centre
 • País: Espanya

Plànols / Croquis

 • DUPLEX

DUPLEX

Preu:

 • Icon
  Dormitoris:
  3
 • Icon
  Banys:
  2
 • Icon
  Superfície:

Contactar agent

farreras
 • farreras
Veure llistats

Pregunta'ns sobre aquesta propietat!

Propietats similars

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!