• La immobiliària de Sitges - Real Estate agent.

9 -14 / 17-20 Dimarts a Divendres

Dissabtes 9 a 15

Bonaire 3

08870 Sitges

+34 93 894 4851

hola@farreras.net

Compara llistats

Administració de Comunitats

La nostra empresa, des dels seus començaments, va enfocar una de les seves activitats dins l’àmbit immobiliari a l’Administració de Comunitats de Propietaris.

Actualment administrem comunitats de tots tipus: Mancomunitats, amb porters i empleats, Comunitats simples, etc.

Proporcionem a tots els nostres clients un servei àgil i de qualitat, actuant amb la transparència, el rigor i la serietat que es mereixen, proporcionant serveis de valor afegit com Advocats, Assessors Fiscals i Laborals per totes les situacions que ho requereixin.

El domini de diversos idiomes dels nostres empleats, fa que la relació de les comunitats amb veïns d’altres països sigui sempre més fàcil i ràpida.

Proporcionem un servei extern de màxima qualitat mitjançant empreses locals o comarcals de prestigi que se n’ocupen de fer les reparacions o manteniments dels edificis.

La nostra Corredoria d’Assegurances se n’ocupa que les Comunitats disposin de les millors cobertures possibles i al millor preu.

On ens trobareu

You have successfully subscribed to our mail list.

Too many subscribe attempts for this email address

Quieres ser el primero en recibir nuestras ofertas inmobiliarias?

Somos LA INMOBILIARIA de Sitges.

Assessoria Farreras usará la información que nos proporciones en este formulario para estar en contacto contigo y para enviarte actualizaciones y promociones. Puedes cambiar de opinión en cualquier momento haciendo clic en el enlace desuscribir que hay en el pie de página de cualquier correo electrónico que recibas de nuestra parte, o poniéndote en contacto con nosotros a hola@farreras.net. Trataremos tu información con respeto. Para obtener más información acerca de nuestras prácticas de privacidad, visita nuestro sitio web. Al hacer clic a continuación, aceptas que podamos procesar tu información de acuerdo con estos términos.
(Por la suscripción a nuestra newsletter, aceptas nuestra Política de Privacidad)
* requerido