Compara llistats

Com has de presentar casa teva ?

Com has de presentar casa teva ?

Quan has decidit posar la teva propietat a la venda o en lloguer, hi ha un factor molt important que has de saber a l’hora de publicitar-la.

Com ja sabràs perquè t’ho haurem explicat a l’oficina, t’enviarem un fotògraf professional a fer les millors fotos i que la teva propietat sigui presentada correctament. Però tu també has de posar de la teva part…

Comencem pel saló:
Com és la peça principal de qualsevol habitatge, ha de donar una sensació de comoditat i amplitud. Per poder donar aquesta sensació d’espai que tant ens agrada a tots, pot ser necessari retirar algun moble, alguna butaca gran o també una catifa i així poder donar un aspecte ordenat, clar i de comoditat.
Com qualsevol altre espai del teu habitatge a la qual anem a fer les fotos, ha d’estar tot ordenat, net i sense objectes superflus a la vista (comandaments a distància, claus, mòbils, etc.). Tampoc s’han de deixar a la vista fotografies personals ni res que pugui denotar una ideologia o creença, que pot causar un efecte contrari al comprador. Cal ser neutral en tot. Si és possible, la decoració s’ha de limitar a algunes flors fresques, espelmes decoratives i alguns coixins al sofà. I com a molt alguna revista de decoració o cuina per exemple, col·locades estratègicament a la tauleta de saló.

La cuina:
A tots ens agrada veure aquestes cuines que apareixen en les revistes de disseny. I no sempre és possible,  ja sigui per la grandària de la cuina mateixa, per l’antiguitat o perquè és massa estreta, per posar només uns exemples. Abans de res, la cuina ha de donar una imatge de neteja. Per a això, el taulell ha d’estar recollit, buit de qualsevol objecte innecessari i sense rastres d’haver-la usat recentment. Podem posar estratègicament algun electrodomèstic nou de disseny modern o a joc amb els mobles, un gerro amb flors que contrastin amb els colors de la cuina, un bol amb fruita fresca, etc. Sobretot cal treure de la vista draps, sabons, esponges etc. Hem de donar la imatge d’extrema neteja i ordre.

   
Els banys:
En aquesta estància hem d’extremar les cures: és imprescindible retirar qualsevol objecte personal, raspalls de dents, raspalls, sabons i cremes. El mirall i la mampara han d’estar impecables. Una bona idea és decorar els banys amb tovalloles ben doblades, d’un mateix color, o que contrastin o facin joc amb l’estada. No és mala idea col·locar algun marc de fotos amb bon colorit en algun lloc del bany perquè doni un bon contrast de colors.


Les habitacions
A les habitacions hem de seguir el mateix criteri que amb el saló: despersonalitzar l’ambient adequadament, retirant fotos i objectes personals. Tot ha d’estar ben recollit i no s’han de veure cables de llums, etc. És convenient decorar el dormitori amb alguna planta i llibres, però mantenint sempre la imatge que és un espai on el comprador va a sentir-se a gust i el decorarà segons els seus gustos.


Si disposem d’habitacions que s’utilitzen com a despatx o per emmagatzemar coses, hauríem de plantejar-nos la possibilitat de retirar-los completament per a la sessió de fotos. No és convenient mostrar una habitació plena de trastos, perquè dóna la sensació que l’habitatge és petit i no hi ha lloc per guardar les coses. És millor invertir un temps en treure les coses de l’habitació per poder fer bones fotos, que mostrar estades desordenades que no ens donarà cap benefici, al contrari.


La resta de la casa
Els consells anteriors són vàlids per a la resta de la casa incloent terrasses o garatges. Abans que el nostre fotògraf acudeixi a casa teva, has d’assegurar-te que tots els llums i làmpades funcionin o que les persianes puguin tancar-se o obrir-se correctament perquè segur que les utilitzarà en algun moment. I per descomptat, els vidres ben nets donen aquest plus de qualitat que necessites per les teves fotos.


Si necessites ajuda amb l’estilisme o la decoració de casa teva, pregunta’ns, et podem ajudar. Disposem d’estilistes i especialistes en home staging disposats a ajudar-te.

Publicacions relacionades

Els apartaments turístics a les Comunitats.

A Sitges, el lloguer d'apartaments d'ús turístic és un negoci molt important. En els últims...

Continuar llegint

El màrqueting d’una propietat.

Si has decidit llegir això, haurem de suposar que t'interessa vendre la teva propietat. Ràpid i...

Continuar llegint

Els errors més habituals al vendre el teu habitatge.

Si has arribat fins aquí, és segurament perquè penses vendre la teva propietat. Enhorabona! O...

Continuar llegint