Compara llistats

Assessoria Jurídica

Assessoria Jurídica

Assessoria Farreras us ofereix un ampli servei jurídic, compost per Advocats, Economistes, Graduats Socials i experts en diversos àmbits.

Des de les nostres oficines a Sitges i Sant Pere de Ribes, posem a la seva disposició els nostres departaments legals:

En el departament de dret immobiliari d’Assessoria Farreras prestem serveis als nostres clients en les operacions immobiliàries que els afectin. Intervenim, controlant tots els factors externs, en qualsevol tipus d’operació, ja sigui compravenda, donació, herència, etc. La nostra llarga trajectòria ens ha dotat de gran experiència i fiabilitat en operacions complexes, siguin en el nostre territori o bé internacionals.

Els nostres advocats estan especialitzats en transaccions internacionals i tenen amplis coneixements específics dels
aspectes jurídics que impliquen aquest tipus d’operacions. Oferim solucions a temes tan complexos com els urbanístics, expropiacions, embargaments, etc. Col·laborem estretament amb el nostre Departament Immobiliari.

Assessoria Legal FarrerasDes del nostre departament de Dret Fiscal i Tributari, en estreta col·laboració amb la nostra Assessoria Fiscal, oferim assessorament integral en matèria fiscal i tributària tant a empreses com a persones físiques de qualsevol nacionalitat i de l’àmbit econòmic precís.

La nostra àmplia experiència ens permet planificar un detallat disseny de polítiques fiscals i evitar als nostres clients possibles conflictes i una eficaç protecció jurídica.

El departament de Dret Laboral d’Assessoria Farreras, li ofereix l’assessorament que necessiti per al correcte desenvolupament de l’activitat laboral de la seva empresa. Disposem de Graduats Socials propis que se n’ocupen de supervisar des de la contractació i el compliment de les obligacions laborals dels seus empleats, fins acomiadaments i inspeccions en matèria de Seguretat Social.

Els nostres advocats especialistes en Dret Mercantil, assessoren eficaçment a petites i grans empreses. El seu ampli coneixement dels diferents sectors del mercat local i nacional l’ajudaran a una correcta gestió de la seva empresa, adaptada a la necessitat de cada cas, fins i tot en l’àmbit internacional. Entre altres serveis, destaquem:

Assessoria legal de Fundacions i Patronats,
Constitució de tot tipus de societats
Fusions i adquisicions
Contractació tant nacional com internacional
Concursal i Assessorament en operacions societàries
Representació i negociació
Defensa judicial
Responsabilitat civil

Som l’Assessoria Legal amb els serveis més amplis de tota la comarca.

vols rebre els nostres nous pisos abans que ningú?

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'enviarem per whatsapp els nous pisos en el moment que els publiquem!