• La immobiliària de Sitges - Real Estate agent.

9 -14 / 17-20 Dimarts a Divendres

Dissabtes 9 a 15

Bonaire 3

08870 Sitges

+34 93 894 4851

hola@farreras.net

Compara llistats

ASSESSORIA JURÍDICA

Assessoria Farreras us ofereix un ampli servei jurídic, compost per Advocats, Economistes, Graduats Socials i experts en diversos àmbits.

Des de les nostres oficines a Sitges i Sant Pere de Ribes, posem a la seva disposició els nostres departaments legals:

En el departament de dret immobiliari d’Assessoria Farreras prestem serveis als nostres clients en les operacions immobiliàries que els afectin. Intervenim, controlant tots els factors externs, en qualsevol tipus d’operació, ja sigui compravenda, donació, herència, etc. La nostra llarga trajectòria ens ha dotat de gran experiència i fiabilitat en operacions complexes, siguin en el nostre territori o bé internacionals.

Els nostres advocats estan especialitzats en transaccions internacionals i tenen amplis coneixements específics dels
aspectes jurídics que impliquen aquest tipus d’operacions. Oferim solucions a temes tan complexos com els urbanístics, expropiacions, embargaments, etc. Col·laborem estretament amb el nostre Departament Immobiliari.

Des del nostre departament de Dret Fiscal i Tributari, en estreta col·laboració amb la nostra Assessoria Fiscal, oferim assessorament integral en matèria fiscal i tributària tant a empreses com a persones físiques de qualsevol nacionalitat i de l’àmbit econòmic precís.

La nostra àmplia experiència ens permet planificar un detallat disseny de polítiques fiscals i evitar als nostres clients possibles conflictes i una eficaç protecció jurídica.

El departament de Dret Laboral d’Assessoria Farreras, li ofereix l’assessorament que necessiti per al correcte desenvolupament de l’activitat laboral de la seva empresa. Disposem de Graduats Socials propis que se n’ocupen de supervisar des de la contractació i el compliment de les obligacions laborals dels seus empleats, fins acomiadaments i inspeccions en matèria de Seguretat Social.

Els nostres advocats especialistes en Dret Mercantil, assessoren eficaçment a petites i grans empreses. El seu ampli coneixement dels diferents sectors del mercat local i nacional l’ajudaran a una correcta gestió de la seva empresa, adaptada a la necessitat de cada cas, fins i tot en l’àmbit internacional. Entre altres serveis, destaquem:

Assessoria legal de Fundacions i Patronats,
Constitució de tot tipus de societats
Fusions i adquisicions
Contractació tant nacional com internacional
Concursal i Assessorament en operacions societàries
Representació i negociació
Defensa judicial
Responsabilitat civil

Som l’Assessoria Legal amb els serveis més amplis de tota la comarca.

ENS TROBAREU A:

Sitges

Ribes

You have successfully subscribed to our mail list.

Too many subscribe attempts for this email address

Quieres ser el primero en recibir nuestras ofertas inmobiliarias?

Somos LA INMOBILIARIA de Sitges.

Assessoria Farreras usará la información que nos proporciones en este formulario para estar en contacto contigo y para enviarte actualizaciones y promociones. Puedes cambiar de opinión en cualquier momento haciendo clic en el enlace desuscribir que hay en el pie de página de cualquier correo electrónico que recibas de nuestra parte, o poniéndote en contacto con nosotros a hola@farreras.net. Trataremos tu información con respeto. Para obtener más información acerca de nuestras prácticas de privacidad, visita nuestro sitio web. Al hacer clic a continuación, aceptas que podamos procesar tu información de acuerdo con estos términos.
(Por la suscripción a nuestra newsletter, aceptas nuestra Política de Privacidad)
* requerido