• La immobiliària de Sitges - Real Estate agent.

9 -14 / 17-20 Dimarts a Divendres

Dissabtes 9 a 15

Bonaire 3

08870 Sitges

+34 93 894 4851

hola@farreras.net

Compara llistats

Administració de lloguers.

Tenim cura dels vostres diners

Com en el cas de l’Administració de Comunitats, és una de les activitats principals del nostre departament immobiliari des dels nostres inicis.

Tot comença amb la qualificació prèvia del vostre futur inquilí. Una vegada que hem verificat la seva solvència, els nostres advocats s’encarreguen de que els contractes es redactin seguint un protocol estricte, segons la legalitat vigent en qualsevol moment.

El nostre avançat sistema informàtic ens permet una interacció digital completa amb els nostres clients en tot moment.

El nostre equip està completament capacitat i disposa d’una àmplia experiència en la resolució de problemes amb els inquilins, alhora que aquests problemes se solucionen de forma favorable per als interessos dels nostres clients / propietaris. El nostre Servei d’Administració de Lloguers inclou serveis com ara cobrament de lloguers, aplicació d’augments legals, administració de manteniments de la finca, declaracions de l’IVA trimestral dels locals arrendats, supervisió de reparacions així com assistència en qüestions més complexes i el contacte directe tant amb propietaris com amb llogaters . Disposem d’advocats especialitzats en Dret Immobiliari, que resolen els assumptes judicials que afecten els nostres clients de manera totalment satisfactòria.

La nostra Corredoria d’Assegurances se n’ocupa d’assegurar el vostre lloguer contra impagaments i actes vandàlics a preus molt competitius.

On ens trobareu

You have successfully subscribed to our mail list.

Too many subscribe attempts for this email address

Quieres ser el primero en recibir nuestras ofertas inmobiliarias?

Somos LA INMOBILIARIA de Sitges.

Assessoria Farreras usará la información que nos proporciones en este formulario para estar en contacto contigo y para enviarte actualizaciones y promociones. Puedes cambiar de opinión en cualquier momento haciendo clic en el enlace desuscribir que hay en el pie de página de cualquier correo electrónico que recibas de nuestra parte, o poniéndote en contacto con nosotros a hola@farreras.net. Trataremos tu información con respeto. Para obtener más información acerca de nuestras prácticas de privacidad, visita nuestro sitio web. Al hacer clic a continuación, aceptas que podamos procesar tu información de acuerdo con estos términos.
(Por la suscripción a nuestra newsletter, aceptas nuestra Política de Privacidad)
* requerido